horneHjælp

horneHjælp

horneHjælp kort fortalt: Én uge hvor vi er samlet om at samle penge ind  – Ét år hvor vi bliver bedre til at tænke på andre 

Horne Efterskole  har 4 hovedmålsætninger med horneHjælpsprojektet:

1.Styrkelse af elevernes forståelse for mennesker med andre forudsætninger i livet end dem selv.

2.Mødet med vores naboer fra Horne og omegn skal plejes – vi elsker gæster!

3.Eleverne skal opleve at det at løfte i flok kan flytte bjerge.

4. Oplevelsen af at en lille personlig arbejdsindsats kan gøre en kæmpe forskel i dagligdagen, for mennesker med større udfordringer i livet, end os.  

 

Baggrund:

horneHjælp opstod på fundamentet af andre indsamlingsprojekter på Horne efterskole i 2015. Første år samlede elevholdet over 200.000 kr. ind til et vandprojekt i Tanzania.  Vi oplevede en kæmpe og hjertevarmende opbakning fra lokale, forældre, elever, gæster, bidragsydere og sponsorer, og besluttede at fortsætte. I 2016 er det et samarbejde med hjemløseorganisationen Hus forbi, der har været målet for vores projekt. Her rundede vi også de 200.000 kr, som vi stolte kunne give videre.

 

Hvornår afholdes horneHjælp?

Primært i uge 45 - men dele af projektet spreder sig ud over hele året.

 

Hvad kan du hjælpe med?

Sponsorere annoncer i radio, sociale medier og aviser Sponsorere råvarer til ugens madarrangementer. Alle kvalitetsråvarer kan bruges. (Kontakt evt. Uffe for mere info)   Køb en stand på vores marked  - mere info kommer senere. Tøm dit loft! Gamle sager, lopper og det der ligner, modtages med kyshånd    Køb billetter og/eller mød op til  så mange arrangementer som muligt Del vores horneHjælpsopslag på de sociale medier – opmærksomhed skaber omsætning! Kom med ideer vi ikke har tænkt på – vi elsker inspiration!