horneKonditori

horneKonditori

Er ”Den store bagedyst” lige noget for dig? Er du fuld af kreativitet, og har du lyst til at udfordre dig selv indenfor madlavningens søde hjørne?

Så skal du være en del af horneKonditori.

Her kan du både være med, hvis du har erfaring indenfor området, men også hvis du ikke har forkundskaber overhovedet.

På horneKonditori vil du prøve mange sjove, udfordrende og til tider skøre ting. Vi vil blandt andet kaste os ud i:

• Den altid udfordrende chokoladetemperering

• Lav din egen wienerdej med 27 lag

• Vi vil arbejde med de små ting, der kræver kreativitet og tålmodighed (sprøjte teknikker, marengs og anden pyntning)

• Vi laver vores egen nytårskransekage til dig og din familie

• Til sidst begiver vi os ud i moussekage kunsten, hvor vi støber en kage og glaserer den med spejlblank glaze

Det praktiske:

  • horneKonditori er en linje med 3 lektioner i en blok i alle normale uger plus flere hele linjedage spredt ud over året
  • Alle elever på horneKonditori får fingre i dejen
  • Primær underviser er ernæringsassistent i køkkenet Pernille Laursen

Går du med drømmen om at blive bager eller konditor, så er der stor mulighed for, på netop denne linje, at få en masse erfaring.

Har du en kage, som du gerne vil afprøve eller en ny teknik du gerne vil vise - er vi meget åbne. Du kan selv være med til at forme undervisningen.

Du har derudover også muligheden at supplere dette fag med skolens andet linjefag horneFoodlab.

Vi glæder os til at vise dig, hvordan vi i fællesskab kan skabe fantastiske kreationer. Det er kun dig og dine ideer, der sætter grænser!