horneKonditori

horneKonditori

Er ”Den store bagedyst” lige noget for dig? Er du fuld af kreativitet, og har du lyst til at udfordre dig selv indenfor madlavningens søde hjørne?

Så skal du være en del af HorneKonditori.

Her kan du både være med, hvis du har erfaring indenfor området, men også hvis du ikke har forkundskaber overhovedet.

På HorneKonditori vil du prøve mange sjove, udfordrende og til tider skøre ting. Vi vil blandt andet kaste os ud i:

• Den altid udfordrende chokoladetemperering

• Forskellige former for fyldte chokolader

• Læren om forskellige dejtyper

• Vi vil arbejde med de små ting, der kræver kreativitet og tålmodighed (marcipan og anden pyntning)

• Vi laver vores egen nytårskransekage til dig og din familie

• Til sidst begiver vi os ud i linjens store mesterværk, som skal være skolens helt uforglemmelige gallakage

Går du med drømmen om at blive bager, konditor eller kok, så er der stor mulighed på netop denne linje for at få en masse erfaring.

Du har derudover også muligheden at supplere dette fag med skolens andet linjefag HorneFoodlab.

Vi glæder os til at vise dig, hvordan vi i fællesskab kan gøre Mette Blomsterberg kunsten efter. Det er kun dig og dine ideer, der sætter grænser!