horneHealth

horneHealth

Vil du have mere tillid til, at du kan sætte dig mål og opnå dem? 

 

Vil du i fysisk god form og blive stærkere? Vil du være en del af et linjefag, hvor vi sætter en ære i at udvikle fællesskabsånd og fightervilje? Vil du motiveres, coaches og trænes af lærere, gode kammerater, fysioterapeuter, diætister, holdtrænere og mange flere?  Så er horneHealth lige noget for dig.

I linjefaget horneHealth vil vi vise dig, at du gennem en benhård indsats og med støtte og vejledning kan opnå dine personlige mål.

Vi skal prøve kræfter med styrketræning, forhindringsbaner, klatring, adventurerace, holdtræning, fitnessudfordringer, løb og meget mere

På horneHealth byder vi dig velkommen lige præcis, som du er. Der er INGEN forventning om erfaring, særlige evner eller andre kvalifikationer. Det vigtige er, at du er klar til at yde den indsats der skal til.  Du kan drømme om at:

• kunne løbe 5 km.

• få tillid til, at du kan gøre, det du sætter dig for

• få en sund og stærk krop

• have det sjovt med et væld af fitnesstræningsformer

• løbe et halvmarathon

På horneHealth arbejder vi på den måde, at du i samarbejde med linjens lærere sætter dig delmål. Du kan sætte mål inden for en lang række områder; udholdenhed, stabilitet, styrke, smidighed, balance, kondition og ernæring. Løbende evaluerer vi målene og sætter så nye mål.

På linjefaget skal vi bl.a. prøve kræfter med styrketræning, forhindringsbaner, klatring, adventurerace, holdtræning, fitnessudfordringer, løb og meget mere. Vi skal møde mennesker, som kan hjælpe os med at opnå målene. Du kommer bl.a. til at møde fysioterapeut, holdtræner, diætist og selvfølgelig dine linjefagslærere. Vi kan også finde på, at invitere gæster, der kan inspirere med deres historie.