musical19 TØRST

musical19

 

“TØRST” Horne Efterskoles Musical 2019

Igen i år opsætter vi en forestilling med høje ambitioner, hvor du bliver viklet ind i et væld af dilemmaer, der kredser om temaer som respekt, ulighed, flugt og hjemløshed i alle afskygninger. Med lige dele alvor og humor, sang, dans og dialog, sætter vi tingene på spidsen og inddrager publikum, så du uundgåeligt må tage stilling.

Årets musical skrives i samarbejde med elever fra årgangen. Vi løfter sløret for indholdet efterhånden som det bliver klart.

Program for forestillinger:

Lørdag  9.11. kl. 11.00 og 13.00 

Søndag 10.11. kl. 11.00 og 13.00 

Mandag 11.11. kl. 10:00 og 13:00 - Forbeholdt inviterede skoler

 

”Her er Alperne med en melding for de nordlige distrikter: Den silende regn fortsætter. Det har nu regnet uafbrudt i 7 måneder. Både temperatur og vandstand er stadigt stigende. Nu snart 6 meter over år 2000-niveauet. Der er ingen tegn på bedring. Vi indstiller fortsat til, at nødstedte borgere IKKE drikker regnvandet, der er fortsat meget høje koncentrationer af amøber i samtlige prøver. Vi gentager: Drik IKKE regnvandet. Det er forbundet med stor livsfare. Der er fortsat evakueringsindsats i nederlandene. Men ikke ressourcer til de nordlige distrikter. Befinder de dem her, må de klare dem bedst muligt. Vi gentager: Befinder de dem her, er de godt og grundigt på røven. Og nu lidt musik…”

"Det har gjort stort indtryk på mig at se Hornes forestillng. Horne og eleverne viser, at de har interesse og modet til at arbejde med - og for - et kontroversielt emne. Det var tydeligt, at både underviserne og elverne må have arbejdet særdeles intenst, for på kort tid at kunne levere en så gennemført og velspillet opsætning. Super godt gået"  - Morten Mortensen 2018

 En gang ude i fremtiden er havene steget katasstrofalt. Den tidligere efterskole på Horne Bakke er det eneste sted i miles omkreds, der ligger over vand.

Hvad har vi, der er på flugt, hver især med i vores sparsomme oppakning? Hvem og hvor mange har vi plads til? Og hvad tørster vi efter når det kommer til stykket?

En hjemmeproduceret teaterkoncert opsat til lejligheden af en stor flok af Horne Efterskoles elever og lærere.

Musik, teater, dans og visuals.

Sidste års forestilling:

 onkel.pdf