horneDance

horneDance

Slip din indre danser fri

 

Kan du lide rytme, bevægelse og udfordringer?

Har du lyst til at danse, grine, høre god musik, lave din egen koreografi? Så skal du på horneDance.

Dans er for dig, der har lyst til udfordring, at få sved på panden og et smil på læben. På horneDance er det ikke vigtigt om du har gået til dans hele dit liv eller om du har danset lidt hjemme på dit eget værelse – eller måske aldrig har stiftet bekendtskab med dans! Det vigtigste er, at du har lyst til at være med, have det sjovt sammen med andre og lære noget nyt.   På horneDance lærer vi mange forskellige stilarter lige fra ældre folkedans til moderne hiphop. Vi lærer forskellige stilarters basics, og arbejder ud derfra. Vi kommer til at arbejde med koreografier i forskellig sværhedsgrad, vi kommer til at lave vores egne koreografier og vi kommer til at arbejde med dans som en helt særlig måde at udtrykke 

 

Vi lærer forskellige teknikker, fordyber os i danseverdenens forskellige tendenser og lærer alt lige fra pirouetter til breakdance.

Vi styrketræner, laver smidighedsøvelser og finder på vores egne moves.  

Musikken er høj og smilene er brede

Har du en god sang, har du set en fed musikvideo eller en idé til en fed aktivitet, så kan du være med til at forme undervisningen. Der vil også være mulighed for at prøve at undervise andre i din helt egen koreografi.  

Det er ikke et krav at kunne danse, men med en masse gå-på-mod, godt humør og lyst til at bevæge sig og lære at danse sammen med andre, så kommer vi rigtig langt sammen. (Desuden er det heller ikke et krav, at opvise, men det er en fed oplevelse og en god udfordring!)  

horneDance er for alle, både drenge og piger.

Koreografierne er lette, musikken er høj og smilene er brede. Så kom frisk og vær med til en sjov og udfordrende dansetime.