horneBasket

Basketball på Horne Efterskole

Horne dunker af basket

horneBasket er et ekstra aften-linjefag, som kan vælges udover det almindelige linjefag. 

Basket er meget mere end bold. Det er en tilgang til livet.

På horneBasket kommer du til at svede, træne og dunke. 

Basketlinjen er for dig uanset om du er trænet basketspiller eller ny i sporten.  Vores træner er coach Dennis Bergmos. Han er selv tidligere basketspiller i Hjørring Basketball klub og er uddannet både bsketballtræner og -dommer.

I øjeblikket er Horne Efterskole den eneste efterskole med en basketlinje nord for Århus. Hos os er basket ikke bare er en sport, men et fællesskab. Det er vigtigt for Dennis, at basketball er en sport, hvor alle kan være med uanset niveau.

 

"Det er fantastisk at komme til baskettræning. Det er både hyggeligt og hårdt. Vores træner har store ambitioner og giver masser af konstruktiv kritik. Jeg har dyrket mange andre sportsgrene som håndbold og svømning. Det her er anderledes. Der er en særlig energi i basket"  Anders Lauridsen, elev på Horne

På horneBasket …

• træner vi hver uge  

• er vi både øvede og nye spillere

• har vi fokus på at udvikle både teamet, holdspillet og den enkelte spiller

• får du teknisk og taktisk træning, fysisk træning, springtræning og mentaltræning

• deltager vi i turneringer med andre efterskoler og klubber i hele Nordjylland

• tager vi sammen ud og ser ligahold i basket spille kamp

• har vi fokus på den langsigtede proces frem for kortsigtede resultater  

 

Om coach Dennis

Dennis er uddannet basketballtræner og – dommer og har været dommer ved talrige turneringer og camps i Danmark og udlandet. Han har selv været aktiv basketspiller gennem mere end 20 år i Hjørring Basketball klub. Han har trænet drenge- og pigespillere fra alderstrin 6 år og op til 2. div. herre og dame. Han startede sin trænerkarriere tidligt. Som 14 årig var han hjælpetræner for et u8 hold og blev allerede året efter head coach og var det, indtil de var u16. Flere spillere fra den årgang har desuden spillet i Basket ligaen senere hen og en enkelt har været udtaget til A-landsholdet. Som træner går Dennis meget op i at udvikle den enkelte spiller med hensyn til skud, driblinger osv. Med udover at der bliver trænet hårdt, er det vigtigste, at vi har det sjovt sammen.