Ckokoladekage

Dobbelt ckokoladekage

Det skal du bruge

200 g. Smør
100g. Sukker                  
200 g. Mørkchokolade  (min. 50 %)
6 æggeblommer (pasteuriseret)
9 æggehvider (pasteuriseret)
100 g. Sukker

- Og sådan gør vi
100 g. Sukker, smør, chokolade smeltes over vandbad. Efter smeltning køles massen ned til håndlunken og de 6 æggeblommerne røres i.

Æggehviderne piskes stive med sukker og vendes i chokolademassen, lidt af gangen.

Massen deles i to lige store dele og halvdelen af dejen bages i ovnen ved 150 grader til den er fast  Ca. 15-20 min

Resten af dejen stilles koldt og hældes over når den bagte del er blevet kold.

kagen sættes herefter på frost og serveres direkte fra fryseren da kagen er bedst let frossen (den kan ikke være for kold).

Vanilje is og jordbær er lækkert til, men æblekompot med masser af vanilje og lidt sprødt er også et sikkert hit.

Der bliver til ca. 10 stykker kage så det er nok til 10 personer da dette ikke er en kage for sarte sjæle.

Husk at bruge økosmør, rørsukker og god Chokolade. Jo bedre råvarer, jo bedre kage!

Velbekomme!