• Musicalen "VALGET"

Musical: "VALGET"

Årets store musicalopsætning "VALGET" 

Det har gjort stort indtryk på mig at se Valget. Horne og eleverne viser, at de har interesse og modet til at arbejde med - og for - et kontroversielt emne. Det var tydeligt, at både underviserne og elverne må have arbejdet særdeles intenst, for på kort tid at kunne levere en så gennemført og velspillet opsætning. Super godt gået  - Morten Mortensen

Igen i år opsætter vi en forestilling i høj kvalitet, hvor du bliver viklet ind i et væld af dilemmaer, der kredser om temaer som respekt, ulighed, flugt og hjemløshed i alle afskygninger. Med lige dele alvor og humor, sang, dans og dialog, sætter vi tingene på spidsen og inddrager publikum, så du uundgåeligt MÅ tage stilling.

Handlingen: Der skal være valg om 3 dage. Fronterne er trukket hårdere op end nogensinde før. Spidskandidaterne fra "Absolut Højre" og "Empatiet" bekriger hinanden for åben skærm i de afgørende valgrunder. Blandt de unge er hjemløsheden eksploderet. Samtidig søger stadig flere ind i bandemiljøernes tilbud om spænding og fællesskab. Blandt de ekstremt velhavende, har de unge også svært ved at finde mening med det hele og bedøver sig i shopping og vilde fester. Valgkampen ruller imens de tre meget forskellige grupper fra hver deres ståsted kæmper med deres eksistensgrundlag. Af snoede omveje flettes deres historier sammen, og en konfrontation er uundgåelig. 

Forestillingen, der er et samsurium af musik, dans og skarpe replikker skabes i fælleskab med de 50-60 medvikende elever og lærere i løbet af uge 45.

Program for forestillinger:

Lørdag 11.11. kl. 11.00 og 13.00 

Søndag 12.11. kl. 11.00 og 13.00 

Mandag 13.11. kl. 10:00 og 13:00 - Forbeholdt inviterede skoler