Historien om horneHjælp

Historien om horneHjælp

horneHjælp kort fortalt: Én uge hvor vi er samlet om at samle penge ind  – Ét år hvor vi bliver bedre til at tænke på andre 

Horne Efterskole har 4 hovedmålsætninger med horneHjælpsprojektet:

1. Styrkelse af elevernes forståelse for mennesker med andre forudsætninger i livet end dem selv.

2. Mødet med vores naboer fra Horne og omegn skal plejes – vi elsker gæster!

3. Eleverne skal opleve at det at løfte i flok kan flytte bjerge.

4. Oplevelsen af at en lille personlig arbejdsindsats kan gøre en kæmpe forskel i dagligdagen, for mennesker med større udfordringer i livet, end os.  

 

Baggrund:

horneHjælp opstod på fundamentet af andre indsamlingsprojekter på Horne efterskole i 2015. Første år samlede elevholdet over 200.000 kr. ind til et vandprojekt i Tanzania. Vi oplevede en kæmpe og hjertevarmende opbakning fra lokale, forældre, elever, gæster, bidragsydere og sponsorer, og besluttede at fortsætte. Siden 2016 har horneHjælp været et samarbejde med hjemløseorganisationen Hus Forbi. Vi har samlet over 750.000 kr. ind til Hus Forbi gennem tiderne og det er vi helt vildt stolte af! I 2019 samler igen ind til Hus Forbi og vi glæder os til at give elever og gæster store oplevelser i Horne. I 2019 har horneHjælp 5 års jubilæum - vi glæder os til at give den ekstra meget gas med flere og større arrangementer, forkæle vores gæster og fohåbenligt samle en masse penge ind til de udsatte.

 

Hvornår afholdes horneHjælp?

Primært i uge 45 - men dele af projektet spreder sig ud over hele året.

 

Hvad kan du hjælpe med?

Du kan blive sponsor - annoncer i radio, sociale medier og aviser. Sponsor af råvarer til ugens madarrangementer - alle kvalitetsråvarer kan bruges. Køb en stand på vores marked. Tøm dit loft! Gamle sager, lopper og det der ligner, modtages med kyshånd. Køb billetter og mød op til så mange arrangementer som muligt. Del vores horneHjælpsopslag på de sociale medier – opmærksomhed skaber omsætning! Kom med ideer vi ikke har tænkt på – vi elsker inspiration!