horneHjaelp2018

horneHjælp 2018

horneHjælp 2018 har indsamlet 175.000 til Hus Forbi - Det er for VILDT - Tak for støtten!

Flere og flere mennesker ender i disse år med et liv på gaden - På 8 år er antallet af unge hjemløse i Danmark fordoblet.

Igen i 2018 er horneHjælp derfor fokuseret på de hjemløse i Danmark i samarbejde med organisationen Hus Forbi.

Horne Efterskole  har 4 hovedmålsætninger med horneHjælpsprojektet:

1.Styrkelse af elevernes forståelse for mennesker med andre forudsætninger i livet end dem selv.

2.Mødet med vores naboer fra Horne og omegn skal plejes – vi elsker gæster!

3.Eleverne skal opleve at det at løfte i flok kan flytte bjerge.

4. Oplevelsen af at en lille personlig arbejdsindsats kan gøre en kæmpe forskel i dagligdagen, for mennesker med større udfordringer i livet, end os.  

 

Baggrund:

horneHjælp opstod på fundamentet af andre indsamlingsprojekter på Horne efterskole i 2015. Første år samlede elevholdet over 200.000 kr. ind til et vandprojekt i Tanzania.  Vi oplevede en kæmpe og hjertevarmende opbakning fra lokale, forældre, elever, gæster, bidragsydere og sponsorer, og besluttede at fortsætte. I 2016 var det et samarbejde med hjemløseorganisationen Hus forbi, der var målet for vores projekt. Her rundede vi også de 200.000 kr, som vi stolte kunne give videre. I 2017 Samlede vi også ind til Hus Forbi. Denne gang blev det til 175.000 kroner der blev brugt til et nyt køkken til sælgerne i det nye Hus Forbi hus i Vandløse.

 

Hvornår afholdes horneHjælp?

Primært i uge 45 - men dele af projektet spreder sig ud over hele året.

 

Hvad kan du hjælpe med?

Sponsorere annoncer i radio, sociale medier og aviser Sponsorere råvarer til ugens madarrangementer. Alle kvalitetsråvarer kan bruges. (skriv evt til uffe på ut@horne.dk)   Køb en stand på vores marked. Tøm dit loft! Gamle sager, lopper og det der ligner, modtages med kyshånd.  Køb billetter og/eller mød op til så mange arrangementer som muligt. Del vores horneHjælpsopslag på de sociale medier – opmærksomhed skaber omsætning! Kom med ideer vi ikke har tænkt på – vi elsker inspiration!

 

Hele overskudet går ubeskåret til Hus Forbi.