Ledige stillinger

Ledige stillinger på Horne Efterskole

 

Vil du gerne arbejde på Horne? 

Vi søger en køkkenchef - læs mere her...

Vi søger en køkkenchef der har lyst til at lede vores køkken med start d. 1. februar 2020

Du skal være et kærligt og rummeligt menneske med et fagligt og organisatorisk overblik, der giver ro til dine medarbejdere i hverdagen. Du skal kunne værdsætte andres styrker, der er forskellige fra dine. Du skal kunne fungere i et miljø, hvor vi har pligt til at opdrage hinanden, så vi fremstår i stærkest mulige udgave. Du skal være leder i vores køkken, fordi det er naturligt for dig at lede.

Horne er en efterskole, hvor måltidet og maden fylder i hverdagen – Du skal have lyst til at gå forrest i spisesalen under måltidet, i hverdagen i køkkenet og have lyst og evner til at formidle din begejstring for råvarer og mad til efterskoleelever, forældre og gæster i huset.

Vi tænker du:

Er udadvendt og har en enorm appetit på at være i et arbejdsmiljø, der er meget præget af kontakt og samarbejde med unge mennesker mellem 14 og 17 år.

Er kompromisløs i din tilgang til det gode måltid - men meget løsningsorienteret, når det kommer til udfordringer og konflikter med elever og kollegaer.

Skal styrke og videreudvikle vores veldrevne køkken, vores bæredygtige kostprofil og sætte dit eget tydelige præg på den mad der skal serveres.

Har lyst til at arbejde med masser af lokale kvalitetssæsonvarer og fasteholde en økologiprocent på omkring 90% og har lyst til udfordringen med at skabe smagfulde og indbydende måltider til unge mennesker, med et almindeligt efterskolebudget.

Har lyst til at lede et team, hvor det at være konstruktiv og altid være i stand til altid at udvise respekt og ærlighed – også i pressede situationer - er en bydende nødvendighed.

Har kendskab til skoleformen - måske har du selv gået på en efterskole.

Vi tilbyder:

En fast stilling på 37 timer

Et meget afvekslende job hvor du skal sætte retningen for 2 faglærte og 2 lærlinge.

En arbejdsplads med en daglig arbejdstid fra 7.00 til 14.00. Én aftenvagt ugentligt af 2 timer og weekendarbejde ca. hver 4. weekend set over hele året.

Fri i alle skoleferier og helligdage.

Et arbejdsmiljø hvor vi insisterer på der altid holdes en positiv og fremadskuende stemning.

Et job i et køkken og samtidig et job på en efterskole, hvor du skal være et forbillede for 130 unge mennesker.

Et job hvor du har store muligheder for at udvikle dine lederevner og dine pædagogiske færdigheder

Mulighed for at komme til at undervise på vores madlinje, horneFoodlab

 

Ansøgere forventes at have orienteret sig i skolens værdier. Det forventes, at man inddrager hvordan man ønsker at arbejde med værdierne i hverdagen, i begrundelsen for ansøgningen. Find alle informationerne på horne.dk

Løn efter kvalifikationer.

Der indhentes rutinemæssigt en børneattest 

Ansøgningsfrist: søndag d. 15. december.

Ansøgningen skal sendes på mail til info@horne.dk

For uddybende oplysninger – kontakt:
Forstander Mogens D. Jensen på tlf. 9894 9322