• "ONKEL"

Årets forestilling: "ONKEL"

 

Igen i år opsætter vi en forestilling med høje ambitioner, hvor du bliver viklet ind i et væld af dilemmaer, der kredser om temaer som respekt, ulighed, flugt og hjemløshed i alle afskygninger. Med lige dele alvor og humor, sang, dans og dialog, sætter vi tingene på spidsen og inddrager publikum, så du uundgåeligt må tage stilling.

 

”Har vi det ikke godt?” spørger despoten”Onkel” sukkersødt fra storskærmen - mens han holder et vågent øje med sine indbyggere i hovedstaden - det idylliske og pastelfarvede ”Eden”.

Rundt om denne lille, overvågede oase bor alle de mange mennesker, som ikke fik del i rigdommene. Under kummerlige kår, forsøger de at holde fast i deres drømme og værdighed. Ønsket om retfærdighed blusser stadigt kraftigere op som uorganiserede angreb på de riges højborg.

Da teenageren Adam taber sit ID, må han og hans to kammerater på en risikabel rejse ud i slummen for at skaffe det tilbage. Her opdager de, at verden måske ikke er så sort/hvid som de troede, og et øjeblik skimter de en chance for at skabe forandring. Men hvad siger ”Onkel”?

Program for forestillinger:

Lørdag 10.11. kl. 11.00 og 13.00 

Søndag 11.11. kl. 11.00 og 13.00 

Mandag 12.11. kl. 10:00 og 13:00 - Forbeholdt inviterede skoler

Det har gjort stort indtryk på mig at se Hornes forestillng. Horne og eleverne viser, at de har interesse og modet til at arbejde med - og for - et kontroversielt emne. Det var tydeligt, at både underviserne og elverne må have arbejdet særdeles intenst, for på kort tid at kunne levere en så gennemført og velspillet opsætning. Super godt gået  - Morten Mortensen

 onkel.pdf